Håkan Perssons Åkeri

Håkan Perssons Åkeri är din personliga transportör vi hjälper till med allt från enklare budtjänster, till större transporter med kvalificerad logistik. Vi står helt enkelt för hela och säkra transporter.

Håkan Perssons Åkeri har lång erfarenhet och verkat i åkeribranschen i över 30 år. Verksamheten grundades redan 1986 av Håkan Persson. Verksamheten drivs idag av sonen Henrik Persson och har med åren växt genom synergier. Ca 60 anställda, närmare 40 lastbilar och ett tiotal släp garanterar er dagligen säkra transporter.

Våra huvudområden är idag specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. Vi på HP Åkeri är flexibla och tillsammans med vår gemensamma erfarenhet hittar vi alltid en lösning. Allt för att ge er som kund den bästa servicen. Vi erbjuder även lager- och logistiktjänster med lagerhantering som effektiviserar lagerprocessen.

Vi är transportör åt DHL och kör parti och styckegodstransporter i Gästrikland, Norduppland, Dalarna, Hälsingland samt upp till Sundsvall.

Med vår långa erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs för att utföra säkra och pålitliga transporter. Håkan Perssons Åkeri AB är medlem i åkerinäringens branschorganisation: Sveriges Åkeriföretag (Gävleborgsåkarna) och Företagarna.

Växel: 026-14 26 55
Mail: info@hpakeri.se

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK